Hoe ga ik te werk?


Gratis kennismakingsgesprek

Plan vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten in waarbij we elkaar leren kennen. Ook bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Besluit je om samen met mij aan de slag te gaan? Dan stuur ik jou per e-mail het voedingsdagboek en het intakeformulier* toe die je thuis alvast kunt invullen. 

*om inzicht in jouw gezondheid te krijgen is het intakeformulier een uitgebreide vragenlijst


Intakegesprek
Minimaal vier dagen vóór de geplande intake stuur je het ingevulde voedingsdagboek en het intakeformulier naar mij terug, dit vormt namelijk de basis voor het gesprek. In maximaal 60 minuten probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw gezondheid. We gaan de diepte in en bespreken jouw voedingspatroon, leefwijze en klachten uitgebreid. Aan het einde van de intake krijg je de eerste praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Na het intakegesprek werk ik jou persoonlijke behandelplan uit, deze ontvang je uiterlijk drie werkdagen ná de intake per e-mail. 

Vervolgconsult
Tijdens het eerste vervolgconsult van bespreken we het behandelplan en hoe het met jou gaat. Daarna kijken we samen wanneer er behoefte is aan het volgende vervolgconsult. Uiteraard kun je in de tussentijd vragen aan mij stellen via mail of WhatsApp. Een vervolgconsult duurt maximaal 45 minuten.

* consulten kunnen plaatsvinden in mijn voedingspraktijk in Heeswijk-Dinther of online.

Ja, ik wil...

  • ondersteuning bij mijn reguliere traject voor Crohn of Colitis Ulcerosa
  • zonder opgezette buik, buikpijn of (brandend) maagzuur de dag doorkomen
  • af van klachten zoals verstopping, diarree of winderigheid
  • bruisen van de energie 
  • begrijpen hoe mijn lichaam werkt én wat het mij vertelt
  • leren wat voor mij een gezond voedingspatroon is

 

Ik ga met mijn gezondheid aan de slag

Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met jou op.